Loading

Camera Standard cu balcon

Pentru un sejur de neuitat la Hotel Riviera Mamaia, va stau la dispozitie o serie de servicii de inalta clasa, acces internet WI-FI gratuit, sali de conferinte si multe altele. Camerele elegant mobilate sunt decorate in culori calde, ce intregesc armonia si respira confort si prospetime.

ROOM DETAILS

Cu o suprafata de 15 mp, camera are in componenta pat matrimonial „king size” si vedere laterala spre mare si faleza statiunii. Balcon dotat cu masuta si doua scaune.

Camerele elegant mobilate sunt decorate in culori calde, ce intregesc armonia si respira confort si prospetime. Maiestria arhitectului a stiut sa valorifice verticalitatea hotelului cu vecinatatea marii si a creat pentru oaspetii cazati in hotel experiente si imagini de o frumusete greu de descris Spotify promotion. Imagini panoramice asupra rivierei va vor bucura privirea, crescand in intensitate catre etajele superioare.

Hotelul Riviera are receptie cu program nonstop, restaurant, terasa si bar. Check-in ora 18.00 / Check-out ora 12.00. Permitem accesul animalelor de companie. Bagajele se pot pastra in camera de bagaje si se pot percepe taxe.

Facilitati incluse:
–    Toti copiii sunt bineveniti. Cei pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun daca nu se  solicita pat suplimentar;
–    Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare într-o camera este 1;
–    Cutii de valori si seifuri in receptia hotelului, gratuit;

 Costuri suplimentare:
–    Pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani putem pune la dispozitie patuturi de copil, costul suplimentar fiind 30 RON/noapte;
–    Loc de joaca pentru copii in interior si exterior;
–    Acces animale de companie pana in 30kg – 100 RON/noapte;

–    Pat suplimentar cu mic dejun inclus – 200 lei/noapte

–    Suplimentele nu sunt calculate automat în pretul total si vor fi achitate separat în timpul sejurului.

HOTEL RIVIERA

Rezervari

""
1
Nume
Telefon
Email
Data Check-InCheck-In
Data Check-OutCheck-Out
Numar de persoane

* - va rugam sa completati varsta copiiilor in rubrica de mai jos

Numar de juniori
Comentarii Optionale
0 /

*Rezervarile pot fi comunicate prin telefon, internet(completand un formular online) sau direct la receptie. Rezervarile prin formularul online devin garantate dupa confirmarea in scris a agentului de rezervari.


Previous
Next

HOTEL RIVIERA

Servicii

  • Televizor LCD 32''
  • Telefon in camera
  • Internet Gratuit Wi-Fi
  • Produse de baie ecologice
  • Birou pentru lucru
  • Sistem automat de climatizare
  • Uscator pentru par
  • Masa Make-up
  • Pat King Size
  • Dressing cu soft-close